ניתוח סנטר ללא ניתוח!

עיצוב סנטר-ד''ר צבר

ניתוח סנטר - כבר אין צורך!

לסנטר תפקיד אסתטי מכריע ביצירת הפרופיל וקווי המתאר של הפנים.
עד לאחרונה, תיקון / עיצוב סנטר או קו לסת נעשה בהליך ניתוחי, ניתוח סנטר. כיום, ד"ר צבר מבצע עיצוב מחדש של הסנטר וקו הלסת ללא ניתוח וללא תפרים ("non-surgical reshaping and augmentation of the chin"). נשים וגברים המעונינים לתקן עיוותים, בין אם מולדים, לאחר פציעה או כחלק משינויי הגיל, יכולים להימנע מביצוע ניתוח סנטר וזאת בעזרת פרוצדורה פשוטה ובטוחה של עיצוב סנטר, ללא סיכונים וללא סיבוכים.

ד''ר צבר-מגזין יופי 2010

מידע נוסף בנושא עיצוב ותיקון הסנטר, ניתן למצוא כאן.

לצפייה במאמר של 
ד"ר צבר במגזין יופי-יולי 2010.

עיצוב  סנטר - מחליף את ניתוח סנטר

עיצוב סנטר וקו הלסת נעשה באמצעות חומרי המילוי המתקדמים ביותר כגון ראדייס, ג'ובידרם וולומה, רסטילן סאבקיו ואחרים, כדי לעצב מחדש את קווי המתאר של הסנטר ועל מנת להשיג מראה אסתטי וטבעי. 

במהלך הטיפול, ד"ר צבר מעצב מחדש את הסנטר וקו הלסת ומתקן את הפגמים והאסימטריות. 
במקרים מסוימים, משתמש ד"ר צבר גם בחומרים כמו בוטוקס ע"מ ליצור איזון בין השרירים הפועלים באזור הסנטר וכן חומרים ממיסי שומן לטיפול במקרים של "סנטר כפול".
  

עיצוב סנטר - בטיחות

הגורם החשוב ביותר למטופלים המתענינים בטיפולים אסתטיים הוא גורם הבטיחות. ע"מ שהפרופיל הבטיחותי יהייה הגבוה ביותר, ד"ר צבר משתמש בחומרי מילוי בטוחים, המתאימים עצמם לשינויי הפנים. עיצוב סנטר וקו לסת הוא טיפול בטוח לחלוטין ואין צורך בזמן החלמה וזאת בניגוד להליך של ניתוח סנטר המהווה ניתוח לכל דבר, על כל הסיכונים והסיבוכים הפוטנציאליים, הסבל, הצלקת, תחושת גוף זר בסנטר וזמן ההחלמה הכרוכים בו.

עיצוב סנטר - התוצאה

התוצאה המהירה של סנטר בעל מראה טבעי ובעל סימטריה וקווי מתאר מדויקים ויפים, היא אחד מיתרונותיו הרבים של טיפול זה. אם לאחר ניתוח סנטר יש להמתין מספר חודשים עד חצי שנה להשגת התוצאה הסופית, בטיפול עיצוב סנטר ללא ניתוח, התוצאה הסופית של שיפור במראה הסנטר וקו הלסת ותיקון הפגמים והאסימטריה, תושג כבר בתום הטיפול או מספר ימים אחריו, בהתאם לסוג החומרים שנבחרו.

ד"ר דייויד צבר - עיצוב סנטר ללא ניתוח - ערוץ 10 - פרופ' קרסו

ד"ר דייויד צבר בתוכנית "בריאות 10" מדבר על הסנטר ועל הטיפולים הלא ניתוחיים אותם הוא מבצע במרפאתו שברמת החייל. ד"ר צבר עוסק ברפואה אסתטית ומתמחה בהצערת העור ופיסול תווי הפנים. מומחה בוטוקס ו מילוי קמטים, ד"ר צבר מחזיר את מראה הפנים שנים אחורה.

טופס כתיבת שאלה
נושא השאלה
השאלה
שם (לא יוצג באתר)
דוא"ל (לא יוצג באתר)
טלפון (לא יוצג באתר)
צרף תמונה
יש לאשר את תנאי השימוש לפני השליחה
שלח

איזה מידע חשוב לכתוב בשאלה
1) גיל
2) מין
3) רקע רפואי וטיפולים קודמים
שמירת פרטיות
השאלות והתמונות המצורפות לשאלה מתפרסמות באתר וחשופות לכלל הגולשים באינטרנט. שם הכותב, הטלפון והדוא"ל לא יוצגו באתר.

51 שאלות גולשים בעמוד זה

פחד מזריקות
| 27-10-2014 |
שלום, יש לי פחד מזריקות. ורציתי לשאול אם באמת יש לי ממה לפחד?
זאת אומרת, האם ההזרקה לאיזור הסנטר כואבת מאוד או שהכאב הוא נסבל?
ד''ר דייויד צבר
בהחלט נסבל. יותר לחץ מקומי מאשר כאב.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

עיצוב לסת
| 19-10-2014 |
האם הטיפול גם יכול לעצה לסת מרובעת , שתיהיה פחות מרובעת?
ד''ר דייויד צבר
צריך לראות את הפנים. מבלי לראות לא ניתן לקבוע.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

אף שהוא ״שמן״ כזה זאת אומרת שהוא רחב בפנים עם נחיריים יכולים לתקן את הבעיה הזאת בעזרת חומרי מילוי?
ד''ר דייויד צבר
תצטרך להגיע לבדיקה כדי שאבדוק אותך ואוכל לענות לך.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

שלום רב לך ד״ר דייויד צבר הנכבד.
אני בן 20 והייתי רוצה קו לסת וסנטר מרובע בעיקר בולט כמו של רוב הדוגמנים אכן שמתי לב שיש להרבה שחקנים/דוגמנים את זה..ומכך הגעתי למסקנה שזה יחזק לי את הביטחון העצמי! הבעיה היא שיש לי אף גדול מידי ולא סימטרי והייתי רוצה שהוא יהיה פחות בולט לעין גם מהפרופיל (צדדים) האם הדבר הזה אכן אפשרי?
ועוד שאלה יש לי מין ראש ״ביצה״ כזה האם ניתן בכל זאת לעשות לפסל לסת מרובעת? נניח כמו טום קרוז בתמונה שמצורף לך
ד''ר דייויד צבר
החשיבה שלך נכונה. אכן באמצעות חיזוק הסנטר ניתן להמעיט מעוצמתו של האף. מבלי לראות אותך וכמובן כפוף לבדיקה, אכן ניתן לחזק את קו הלסת ואת הסנטר. ניתן גם לתקן אסימטריות באף.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

שלום
| 1-10-2014 |
נאמר לי שההזרקה לאיזור הסנטר יכולה ליצור אסימטריה וספיגה לא הומוגנית באזור ההזרקה. האם זה נכון?

בנוסף, הבנתי שהשיטה הזו היא זמנית. האם בכל פעם שבאים לחדש את המילוי צריך לשלם מחיר מלא?
ד''ר דייויד צבר
הסימטריה תלויה במקצועיותו של הרופא ובנסיונו. אין שום סיבה לאסימטריה או ספיגה שאינה הומוגנית לאחר טיפול מסוג זה. כמובן שאם את רוצה טיפול בטוח וללא סיבוכים את צריכה טיפול בחומרי מילוי נספגים. כל חומר אחר או ניתוח יהייה לא בטוח או בעל פוטנציאל לסיבוכים ו/או כרוך בתהליך החלמה.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר