עיצוב לחיים

עיצוב לחיים -ד''ר צבר

עיצוב לחיים - רקע

עיצוב לחיים / מילוי לחיים הוא טיפול לא פולשני הנותן מענה מצוין לשינויים החלים עם הגיל או עקב סיבות שונות כמו ירידה דרסטית במשקל. 

כבר בעשור השלישי לחיים ניתן להבחין בהתחלה של נסיגת עצמות הפנים וצניחת עצמות הלחיים כתוצאה מירידה ומשינוי בכמות ופיזור השומן התת-עורי. התוצאה, איבוד רקמות התומכות בעור הפנים, היווצרות שקעים באזור הלחיים ומראה רפוי ומבוגר. 
צניחת עצמות הלחיים, לחיים שקועות ועור רפוי הם מ"סימני הגיל" הבולטים הניתנים לטיפול פשוט ובטוח ע"י עיצוב לחיים ומילוי לחיים.

עיצוב לחיים - הטיפול

 עיצוב לחיים - ד''ר צברעיצוב לחיים כולל הרמה / הדגשת עצמות לחיים ו/או החזרת נפח (מילוי לחיים). ד"ר דייויד צבר מבצע את הטיפולים הלא ניתוחיים הללו ומטשטש את סימני הגיל בעזרת טכניקות מיוחדות כגון שיטת ה"מיקרו קאנולה" וידע שרכש בארץ ובחו"ל. 

שיטות אלה מותאמות במיוחד לאזור זה של הפנים ומאפשרות פיסול עצמות הלחיים והחזרת נפחן של לחיים שקועות (מילוי לחיים) בעזרתם של חומרי מילוי שונים לפי בחירה. 

מילוי לחיים
 בנפרד או במקביל לטיפול של מילוי לחיים, הוא טיפול קצר שאינו דורש הכנה. הטיפול מבוצע בשיטה חדישה וללא התערבות ניתוחית.

עיצוב עצמות לחיים - הדגשת עצמות לחיים

במקרים מסוימים, ניתן להסתפק בהרמת / הדגשת עצמות לחיים ללא מילוי לחיים כדי לתת אפקט של מתיחה. לכן במקרים מסוימים ממליץ ד"ר צבר למטופלים לבצע הדגשת או עיצוב עצמות לחיים בשלב ראשון ולפי התוצאות הסופיות ניתן בשלב שני לבצע מילוי לחיים. לכל מטופלת ומטופל מותאם הטיפול הספציפי הדרוש לפי רצונם ולפי שיקוליו המקצועיים של ד"ר צבר.

טיפול עיצוב עצמות לחיים (יש המכנים זאת מילוי עצמות לחיים) יכול להתבצע במקביל לטיפולים אחרים המוצעים במרפאה, כמו מילוי קמטים או פיסול פנים, הפועלים גם הם לשיחזור תווי פנים צעירים יותר. למידע נוסף - קיראו על טיפולים בעזרת בוטוקס.

טופס כתיבת שאלה
נושא השאלה
השאלה
שם (לא יוצג באתר)
דוא"ל (לא יוצג באתר)
טלפון (לא יוצג באתר)
צרף תמונה
יש לאשר את תנאי השימוש לפני השליחה
שלח

איזה מידע חשוב לכתוב בשאלה
1) גיל
2) מין
3) רקע רפואי וטיפולים קודמים
שמירת פרטיות
השאלות והתמונות המצורפות לשאלה מתפרסמות באתר וחשופות לכלל הגולשים באינטרנט. שם הכותב, הטלפון והדוא"ל לא יוצגו באתר.

59 שאלות גולשים בעמוד זה

אני בת 42, בעלת מבנה גוף רזה, יש לי שני שקעים מתחת ללחיים כנראה בגלל חוסר שומן בפנים .האם ניתן לבצע מילוי באיזור זה ???
שלום,אני בת 22,בעלת לחיים שמנות,מה שהפריע לי מאוד ולכן טיפלתי בו במרפאה כלשהי.הוזרק לי רדיאס על מנת לעצב קצת עצמות לחיים ואכן למעלה ליד אזור העיניים זה האזור שבאמת הוזרק וקצת הוגבה,לא יודעת אם ממש רואים שינוי אבל בכלהאופן,הלחיים עצמן עדיין שמנות!!! לא קיבלתי ממש פתרון לבעיה.האם יש משו שאפשר לעשות?עוד משו?האם רק האזור שציינתי ליד העיניים זה האזור שאפשר להזריק על מנת לעצב?תודה רבה
ד"ר צבר שלום,
לפני כ3 חודשים התעלפתי ונפלתי על פניי. בתחילה הייתה בעיקר נפיחות אך שומדבר לא נראה כאילו מצריך בדיקת רופא. לאחר בירור מעמיק יותר בהמשך הופניתי למומחה פה ולסת שמשער כי מדובר בשבר קומפלקס זיגומה ושאני נמצאת בשלב בו כבר לא ניתן לתקן אלא אם כן שוברים מחדש או לפעול במישור הפלסטי (הזרקות. טרם ביצעתי את צילום הסי טי שהופניתי לעשות אבל סביר להניח שהשערתו תתברר נכונה מאחר ואכן נוצר שקע בעצם הלחי ואסימטריה קלה. אני בת 29. אשמח לשמוע על האפשרויות לתיקון הפגם. אני מבינה הזרקות הן קצרות טווח ויקרות, יש פתרון יותר קבוע? אני יכולה להשאיר את זה כמו שזה מאחר וזה יחסית לא בולט לעין אבל אני רואה את זה ומתעסקת בזה כל הזמן
דר'צבר שלום רב, לפני כ 5 שבועות הוזרק לי חומצה האילורונית לבנית עצמות לחיים (ע"י סטילז) לצערי יצא מאוד לא יפה ולא טבעית ומגושם כשרציתי להמיס את החומר המילוי נאמר לי ע"י הרופאה כי עצם ההמסה בההיאלורונידאז יכול להזיק לי שאלתי לך האם יש בדבריה של הרופאה מצד אחד לא רוצה להישאר עם מטרד האסתטי ומצד שני חוששת שמה יזיק לי ולפני, אודה על תשובתך המהירה יום טוב!
ד''ר דייויד צבר
במידה ומבוצע באופן מקצועי לא אמור לגרום לשום נזק. קיים סיבוך נדיר ביותר של תגובה אלרגית קשה. במידה ותוצאה לא טבעית, ממליץ להמיס. דברי עם הרופאה שביצעה הטיפול ובקשי להמיס, אין סיבה להשאיר את המראה המלאכותי.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

שלום, מה ההבדל בין השניים ?
אני כבת 22, ורוצה לעצב את עצמות הלחיים, אני טיפה מלאה ולפיכך גם הפנים שלי - האם אפשר להדגיש למרות שמה שיש בלחיים הוא פשוט - שומן ?
אודה לעצתך
ד''ר דייויד צבר
ניתן להדגיש את עצמות הלחיים למרות שהלחיים מלאות כאשר המטרה כאן היא לא הרחבת הפנים אלא חידוד החלק הצדדי-אחורי של עצמות הלחיים. הדגשת עצמות לחיים נחשב לאחד המרכיבים החשובים של פיסול פנים.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

היי ד"ר
רשמת שסטילאג xl הוא חומר מצוין אך לא בהכרח מתאים למילוי לחיים..מדוע? ועל איזה חומר הית ממליץ?
תודה
ד''ר דייויד צבר
ברוב המקרים להדגשת עצמות לחיים נדרש חומר סמיך יותר בעל יכולת הרמה גבוהה יותר. ראדייס למשל, הכל כמובן ע"פ נתוני הפנים והתוצאה שאליה אנחנו מכוונים.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

היי ד"ר
עברתי מילוי לחיים באיזושהי קליניקה..מה שהמילוי עשה הוא יותר עיגל לי את הפנים ועשה לי לחיים קצת "צאבי" שמנמנות כאלה [שהיה לי גם קודם בעיקר כשאני מחייכת]
רציתי מראה יותר מחוטב לפנים ויותר רחב ברקות זה כן אבל לא רציתי מראה לחיים שמנמנות..השאלה אם יש אפשרות לתקן את זה? ואם זה יכול להשתנות או שבגלל המבנה המקורי של הלחיים שלי זה בעיתי? אין לי תמונה ואני מאמינה שאבוא לפגישת ייעוץ אבל לפני כן היתי שמחה לדעת מה דעתך תודה![הוזרק סטילאג XL
ד''ר דייויד צבר
גם בפנים בעלות מבנה עגלגל, ברוב המקרים, ניתן לחטב ולייצר "שבירה" של העגלגלות, הכל עניין של סוג חומר מתאים למשימה וטכניקת הזרקה. במקרים מסוימים אנחנו מוגבלים וזה תלוי בגובה הפנים מאחר ורוחב הפנים חייב להתאים באופן מושלם לגובה. אם הוזרק XL, ניתן להמיס. XL הוא חומר מצוין אבל פחות מתאים למטרה אותה את מעונינת להשיג.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

היי ד"ר שמתי לב שלחי שמאל יותר רזה כאילו יש פחות נפח מצד ימין (הרגשה של תחילת שקע)זה יכול לגרום כתוצאה מאכילה על הצד הזה ? אני תקופה אוכלת על צד אחד,צד שמאל בגלל כמה בעיות של השינים התוחנות שעוד לא טיפלתי.. זה ממש בקטנה לא חושבת ברמה של ללכת לעשות מילוי אבל בכל זאת יש מצב זה יסתדר לבד אם אני ישנה תהרגלי אכילה/השמנה?או שאין דרך חזרה ? בת 20
ד''ר דייויד צבר
במידה ומדובר בתקופה מספיק ארוכה, בהחלט יש לכך השלכות, ממליץ לך קודם כל לטפל בעניין השיניים ורק לאחר מכן לבחון תיקון האסימטריה. במידה ותגיעי אלי לייעוץ אוכל לתת לך תשובות ברורות לאחר שאבדוק אותך כי בלי לראות אותך בלתי אפשרי להתייחס.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

עיצוב לחיים
| 24-10-2016 |
היי, רציתי לדעת אם מדובר באיפול שגם מתאים ללחים מלאות מאוד כדי לעצב אותן למראה שהוא חד או רז יותר.
ד''ר דייויד צבר
במקרים מסוימים של לחיים מלאות אכן ניתן ליצור מראה "חד" יותר.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

מחפשת מישהו שיגיד לי פחות או יותר מה המחיר של עצמות לחיים
ד''ר דייויד צבר
03-6494183.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

אני בת 56 וברצוני למלא ולהרים את הלחיים, (ללא ניתוח)
ד''ר דייויד צבר
את מוזמנת ליצור קשר עם המרפאה ולקבוע תור לייעוץ.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

שלום
אני בן 16 ולא עברתי טיפולים קודמים ורציתי לדעת האם ניתן להדגיש משמעותית את עצמות הלחיים בעזרת טיפול ? ומהו המחיר ? ( שאני מתכוון לעצמות לחיים אני מתכוון לעיצוב כמו שבתמונה, האם ניתן להגיע לרמה כזאת בטיפול ? )
ד''ר דייויד צבר
בהחלט אך לא בגילך הצעיר.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

איך אפשר ליצור מראה של עצמות לחיים בולטות שיראה יפה
ד''ר דייויד צבר
קיימות 2 קטגוריות של טיפולים להשגת התוצאה, הזרקת חומרי מילוי וחוטים נספגים כאשר בכל אחת מ הקטגוריות קיימות מספר שיטות שונות וכמובן חומרים שונים המותאמים בהתאם לתוצאה הרצויה.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

שלום רב ד׳׳ר צבר.
אני בן 19 ללא רקע טיפולים וזיהיתי קצת אסימטריה בין צד ימין של הלסת לצד שמאל.
צד שמאל יותר חזק ורחב אצלי וזה מפריע לי.
בעבר הייתי לועס הרבה על צד מסויים וחשבתי שאולי זאת הסיבה, האם זה יתכן?
אם כן האם לעיסה בצד מסויים של הפה גורמת לאותו צד לפעול חזק יותר או דווקא ההפך והצד הנגדי הוא זה שעובד חזק יותר?
והאם התופעה של שרירי לעיסה לא שווים יכולה לגרום לאסימטריה בעוד איזורים בפנים, למשל בסנטר?
ומה כדאי לעשות במצב שלי לדעתך? אני אודה לך מאוד על התשובה לפני שאקבע תור ליעוץ.
ד''ר דייויד צבר
בהחלט יתכן, לעיסה דומיננטית בצד אחד במשך שנים יכולה בהחלט לגרום ל"היפרטרופיה" של שריר הלעיסה העיקרי באותו צד (לא הצד הנגדי הוא שעובד חזק יותר). אסימטריה של השריר יכולה להשפיע על הסימטריה הכללית בפנים. במידה ואכן קיימת אסימטריה משמעותית או כזו שמספיקה כדי להפריע לך, ניתן לטפל בבעייה ולשפר את הסימטריה, רק לאחר בדיקה אוכל להתאים לך את הטיפול הנכון ביותר.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

אני רוצה לעשות עצמות לחיים אשמח שתצרו איתי קשר בהקדם
ד''ר דייויד צבר
הועבר לגורם הרלבנטי

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

רציתי לדעת עם אחרי חומצה בשפתיים אפשר לעשות פירסינג בשפתיים, החומר לא יכול לצאת דרך החור נכון?
ד''ר דייויד צבר
אני ממליץ לחכות חודש לפחות אחרי עיבוי שפתיים.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

רציתי לדעת עם אפשר לעשות עגיל בשפתיים עם בוטוקס הוא לא יכול לצאת מהחור שעושים את הפירסינג נכון?
ד''ר דייויד צבר
אני מניח שהתכוונת לחומצה היאלורונית ולא לבוטוקס כי בוטוקס בניגוד לדעה הרווחת בקרב רבים, אינו חומר מילוי. את יכולה לעשות פירסינג חודש לאחר הטיפול.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

בת 23, עברתי בעבר טיפוליים קוסמטים. הזריקו לי כמה זריקות של חומצה הילרונית וקיבלתי כעבור שעה אלרגיה. השאלה שלי עם אני לא ייקבל אלרגיה שתזריק לי חומר כלשהו. יש לי פנים מלאות ככה שהעצמות לחי נסתרות. ואני רוצה שהם יהיו בולטות
ד''ר דייויד צבר
אלרגיה לחומרי מילוי איכותיים ב7 שנים האחרונות היא דבר נדיר ביותר. אינני יודע מהו החומר שהוזרק לך ומהן התופעות שלהן את קוראת אלרגיה, בכל אופן, חומצה היאלורונית היא לא החומר היחיד שאיתו אני מבצע סוג זה של טיפול, כך שבהחלט ניתן לבצע הטיפול ללא חשש. דבר נוסף שניתן לעשות הוא לבצע בדיקה פשוטה שתראה אם את מגיבה באופן חריג לחומר כזה או אחר.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

בת 19,יש לי קופרוז בפנים ,העור שלי עדין ורגיש במיוחד. עשיתי אצלך פעם בוטוקס בסנטר אך שם זה לא הזיק והייתי נורא מרוצה!
. האם מותר להזריק חומר מילוי בלחיים או שזה עלול לפגוע בעור עוד יותר?
ד''ר דייויד צבר
לא אמורה להייות בעיה עם זה, עברתי גם על התמונות וכמובן שאבדוק שוב את הפנים כאשר תגיעי למרפאה.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר 

בת 19,יש לי קופרוז בפנים ,העור שלי עדין ורגיש במיוחד. עשיתי אצלך פעם בוטוקס בסנטר אך שם זה לא הזיק והייתי נורא מרוצה!
. האם מותר להזריק חומר מילוי בלחיים או שזה עלול לפגוע בעור עוד יותר?
ד''ר דייויד צבר
לא אמורה להייות בעיה עם זה, עברתי גם על התמונות וכמובן שאבדוק שוב את הפנים כאשר תגיעי למרפאה.

בברכה,
ד"ר דייויד צבר